Získať svoj značkový parfém iba za 2,70 €??? A to sa dá?

Získať svoj značkový parfém iba za 2,70 €??? A to sa dá?

Získať originál parfému a zaplatiť iba 3,60 2,70 € ???? ÁNO ! Je to realita.

Poďme sa pozrieť ako na to:

1.6.2016 naša internetová parfuméria vonaj.eu začala spolupracovať s prieskumovou agentúrou GFK. Práve táto spolupráca Vám dokáže zabezpečiť značkové originálne parfémy a kozmetiku len za cenu poštovného. 

Ako je to možné?

GFK - prieskumová agentúra sa zaoberá online prieskumami cez svoj GfK OnlineKlub. Zaregistrovaním sa do ich systému získavate možnosť sa zúčastňovať prieskumov, v ktorých uvádzate svoj názor na rôzne témy a tým dokážete formovať správanie firiem. Čo je na tom super, že za svoj názor získavate cenné bodyZa každý korektne a včas vyplnený dotazník dostanete určitý počet EURObodov (väčšinou cca od 70 -250 bodov). Počet bodov je dopredu stanovený podľa dĺžky a náročnosti dotazníka a dozviete sa ho z e-mailovej pozvánky, ktorou Vás k jeho vyplneniu GFK vyzve. Po spracovaní dotazníka Vám pripíšu EURObody na Vaše osobné konto. Hodnota jedného EURObodu je 0,01 EUR.

Svoj počet bodov si môžte kedykoľvek prezistiť cez svoje konto. Hneď ako dosiahnete hranicu 500 EURObodov, máte možnosť si vymeniť body za elektronické kupóny a teda do spoločnosti Vonaj.eu

A tu už prichádza na rad Vonaj.eu. 

Na stránke si vyberiete produkty o ktoré máte záujem a vložíte ich do nákupného košíka. Nezabudnite vložiť aj svoj vygenerovaný kupón z GFK. Po vložení kupónu sa Vám odráta hodnota kupónu. Tým pádom viete dosiahnúť Váš parfém len za cenu poštovného ako môžte vidieť na obrázku nižšie.

Tak ako? Vyskúšate to?

PS: nezabudnite nás sledovať na FB: https://www.facebook.com/vonaj.eu

vzor použitia kupónu