Vône podľa horoskopu

Vône podľa horoskopu

Neviete sa rozhodnúť, ktorá vôňa je pre Vás ta pravá??? Ľahká vôňa, orientálna, sladká????? Načrite do nášho horoskopu a zistite, ktorý parfém sa najlepšie hodí práve k Vám.

Baran (21.3. -20.4.)

Ľudia narodení v znamení Barana sú veľmi temperamentný. S elánom a činorodosťou sa vrhajú do všetkého nového a odvážne čelia všetkým životným výzvam. Svojím otvoreným správaním si získavajú mnoho sympatií. Často sa zamilujú na prvý pohľad. Ale veľké srdce Barana dokáže navždy dobyť len naozaj silný partner.

Vaša vôňa: Temperamentná, vytrvalá, ohnivá. Tieto skvelé povahové vlastnosti podčiarkujú svieže a silné vône, ako je potrebné a to vôňa rozmarínu, korenia, citrónu či škorice.

Býk (21.4. – 20.5.)

Býka len tak niečo nevyvedie z pokoja. Jeho vyrovnané a priame správanie z neho robí človeka, na ktorého je vždy naprosto spoľahnutie. Ale napriek svojej harmónii občas ukáže aj tvrdú hlavu. Kvôli jeho šarmu sa na neho nikto nedokáže dlho hnevať. A to mu prospieva a napomáha aj v pracovných vzťahoch a láske.

Vaša vôňa: Pokojnej býčej povahe najlepšie zodpovedajú teplé a korenené vône. Jeho srdečnosť a zmyselný temperament zvýrazní aníz , šalvia a zázvor.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Blíženec poletuje životom ako zvedavý motýľ. Otvorený, šarmantný a živý. Kúzlu ženy – blíženca podľahne nejeden muž. Je však nutné, aby dáme nechal dostatok voľného priestoru. Ak sa pokúsi slobody milovaného blíženca nejako obmedzovať alebo mu rozkazovať, ten od neho jednoducho “odletí”.

Vaša vôňa: Rovnaká ako blíženec je aj vôňa, ktorá sa k nemu hodí: ľahká, jasná, vzdušná a svieža. Dievčenskú a hravú povahu blížencov podčiarkujú vonné esencie z mäty, fialky a sviežosť limetky.
Rak (22.6. – 22.7.)

Tvrdá šupka, mäkké jadro. Rak je najcitlivejšie a najromantickejšie znamenie. Potrebuje vernosť a istotu, takže harmonický rodinný život je mu nadovšetko. Z obavy pred zranením je vo veciach lásky veľmi opatrný. Ale ak sa niekomu podarí jeho pancier prelomiť, bude ho rak milovať nadovšetko.

Vaša vôňa: Slnko, kvety, vietor. Vôňa raka vonia po lete. Pre Raka sú optimálne ovocné esencie mandarínky, pomaranča, ruže a vanilky.

Lev (23.7. – 23.8.)

Niet pochýb, že Levi majú veľké srdce a sú veľmi štedrí. Najlepšie sa cítia, keď sú v centre pozornosti a nikto ich neoberá o obdiv. Ale to nie je žiadny problém. Levy totiž pritiahnu všetky pohľady na seba. Svojím temperamentným a extrémne hravým správaním dobývajú srdcia svojich blízkych.

Vaša vôňa: K sebavedomému Levovi sa najlepšie hodí vôňa ohnivá a ľahko orientálna. Povahu podčiarkne všetko, čo vonia po škorici , kardamónu, muškátu alebo klinčekoch.

Panna (24.8. – 23.9.)

Chaos a tiež neporiadok sú pre Pannu veľkou neznámou. Má rada všetko usporiadané a zorganizované. To z nej robí na jednej strane veľmi spoľahlivého človeka, ale na druhej strane sa aj v láske riadi len svojou hlavou a len zriedka sa nechá strhnúť spontánnymi pocity. Pre niekoho môže byť Panna príliš poriadkumilovná.

Vaša vôňa: Niekedy pre zbytočne puntičkárske panny nepristane nič lepšie, než čistá a svieža vôňa.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Elegantné oblečenie, pestovaný zovňajšok, umenie a kultúra. Váhy sú estéti a milujú pekné veci života. Svojim priateľským správaním a šarmom si žena – Váhy ľahko omotá muža okolo prsta. Ale aj keď niekoho ulovia, vždy to radšej ešte raz zvážia, ako sa pre neho definitívne rozhodnú – nie sú unáhlené.
Vaša vôňa: Toto vzdušné znamenie podčiarkne svoj typ zmyselne mäkkou a harmonickou vôňou. Vhodné sú najmä výrazne vonné esencie ruže.

Škorpión (24.10. – 22.11)

Všetko alebo nič – to je heslo temperamentného škorpióna. Škorpión žije a miluje vášnivo a nenechá sa ničím odradiť. Vždy smeruje k podstate veci, žiadne tajomstvo pred ním nie je isté. Ale nechať si nahliadnuť do kariet dáva len veľmi nerád. Avšak práve táto tajomnosť mu dáva úplne nevšedné a neodškriepiteľné čaro.

Vaša vôňa: S ľahkým parfumom u tajuplného znamenia nepochodíte. Tento typ zvýrazní skôr vôňa zmyselná a ťažká ako je jazmín, a hyacint.

Strelec (23.11. – 21.12)

Dobrodružný, optimistický a sebavedomý – Strelec je človek do nepohody. Jeho idealistické správanie vyláka von dokonca aj tých najväčšćh leňochov. Nezávislý strelec potrebuje pohyb aj v láske a preto vášnivo rád spriada ( cestovné ) plány. Čím viac voľného priestoru mu necháte, tým je šťastnejší. Spoznávate sa?

Vaša vôňa: Silné stránky strelca sú vždy svedomitosť a silná vôľa. Tomuto spontánnemu, vtipnému typu človeka lichotí ovocno svieža vôňa bergamotu, čiernych ríbezlí a santalového dreva.

Kozorožec (22.12. – 20.1.)

S trpezlivosťou, sústredením a vytrvalosťou dosiahne kozorožec všetkého, čo si predsavzal. Je pre neho dôležité mať všetko pod kontrolou. Pritom vôbec nie je tak chladný a uzavretý, ako sa zdá. Ak nájde partnera, ktorý sa mu páči, odhodí všetky svoje pochybnosti a prejaví sa ako láskyplný a pozorný druh.

Vaša vôňa: K zemskému znameniu sa najlepšie hodia prirodzené vône. Pre Kozorožca sú ideálne tóny cédrového dreva alebo vanilky.

Vodnár (21.1. – 19.2.)

Pizza na raňajky? A prečo nie, povedal by si originálny a skvelý Vodnár. Rád si kráča svojou cestou a má veľkú potrebu slobody. Nedôvera a žiarlivosť ho preto veľmi rýchlo zaženú na útek. Túto nezávislosť dopraje samozrejme aj svojmu partnerovi a rád prehliadne jeho chyby. Ak pristúpite na jeho hru, budete spokojní.

Vaša vôňa: Typická vôňa Vodnára je ľahká a vzdušná s trpkým podtónom. Santalové drevo, borovica a sladkastá muškátová šalvia.

Ryby (20.2. – 20.3.)

Trochu zasnená, s bohatou fantáziou a skôr introvert. Ryba má rada romantiku a príjemné chvíle. Nie je to žiadny osamelý pútnik. Vďaka svojmu súcitnému správaniu a ochote pomáhať, má vždy veľa priateľov, ktorí k nemu radi chodia pre radu. Kto hľadá verného a nežného partnera, ten je u Ryby na pravej adrese. Pre svoju lásku totiž urobí všetko.

Vaša vôňa: Ryba je veľmi jemná, ústretová bytosť, preto sa k nej najlepšie hodia mäkké, zahaľujúce parfumy voňajúce po ruži alebo jazmíne.

A kde nájdete parfém stvorený práve pre Vás? Navštívte online obchod Vonaj.eu a určite si vyberiete.